Det är med stor glädje vi kan meddela att vi har anställt en ny simtränare. Han heter Niklas Judell, som nu senast kommer från en roll som Huvudtränare i Varberg, är 37 år och kommer börja hos oss i början av september.

Vi har under en tid sett ett tydligt behov att stärka upp vår tävling/träningsorganisation, men det har varit många faktorer att beakta och processen har fått ta sin tid för att inte fatta några förhastade beslut.

Niklas har jobbat med simning på full tid sedan 2010 och SKL får en erfaren, meriterad och driven tränare som kommer kunna både bredda samt komplettera vår existerande tränargrupp med sin egenskaper efter tränaruppdrag i Karlstad SS och Varberg Sim.

Vilka simmare och grupper som Niklas kommer arbeta med vet vi först närmare start av höstterminen, men han kommer kunna vara behjälplig på alla tävlingsnivåer och även kunna avlasta i andra delar av verksamheten. Mer information  kommer så fort vi vet mer.

Vi tror och hoppas att ni alla kommer göra så Niklas känner sig varmt välkommen till oss!