*Tjänsten tillsatt*

Simklubben Laxen förstärker organisationen för framtiden
SK Laxen söker dig som brinner för simidrotten. Vi söker dig med erfarenhet av simidrott och intresse för eller erfarenhet av verksamhetsansvar och tränaransvar. Du vill vara med och bidra med din kunskap och erfarenhet när vår klubb växer och utvecklas.

Vi har i dagsläget 6 fastanställda i SK Laxen och erbjuder allt från babysim och simskola till simträning, tävlingar, parasim och vuxensim. I föreningen finns barn och ungdomar i alla åldrar, motionärer samt tävlingsverksamhet från nybörjare till de som tar medaljer i nationella mästerskap som SUM-SIM, JSM/SM.

Vi är en aktiv tävlingsarrangör och anordnar årligen två stora tävlingar, Laxaleken och Loranga Cup och ett antal interntävlingar. Vi får återkommande förtroendet att arrangera nationella mästerskap för Svenska Simförbundet, så som JSM/SM och SUM-SIM, vilket vi genomfört framgångsfullt. Från slutet av maj till slutet av augusti flyttar vi ut all verksamhet till Halmstads fantastiska utomhusarena Simstadion Brottet, som ligger precis utmed havet och där har vi en 50 meters bassäng.

Vi ser gärna att den som söker är en tränare med kompetens för simträning/coaching på alla nivåer och samtidigt kan hantera och driva utvalda delar i verksamheten. Vi vill att du skall vara med och forma hur föreningen skall drivas i framtiden. Dina tidigare erfarenheter och förmågor i kombination med kompetens och erfarenheter hos befintlig personal påverkar vad vi lägger in i tjänsten. Tjänsten är på 100%. Du kommer att arbeta i nära samarbete med all vår personal och en del med styrelsen.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter som kan ingå:
• Ansvara för personal och att arbetsleda, coacha och utveckla kollegor.
• Budget/ekonomiansvar
• Omvärldsbevaka information inom simidrotten och utbildningar och hålla föreningen relevant genom inlägg på vår hemsida och kommunikation i sociala medier.
• Värna och utveckla vår värdegrund
• Grundläggande digitala färdigheter och datorvana är en förutsättning samt att du har erfarenhet av att arbeta i Office 365 eller motsvarande. SK Laxen använder vidare Teams, KanslietOnline, Visma och IdrottOnline som administrativa nav.
• Sponsorarbete
• Planera och genomföra arrangemang

Vi hoppas att du har flerårig erfarenhet inom och brinnande intresse för föreningsverksamhet och gärna för simidrott. Det är meriterande om du har utbildning inom simskoleverksamhet och/eller simträning samt pedagogisk erfarenhet. Du kan självständigt och tillsammans med befintlig personal organisera, planera, leda, och utveckla alla våra verksamhetsdelar. Du har körkort och kan kommunicera väl på svenska både i tal och skrift. Arbetstiden följer verksamheten så arbete på kvällar och helger förekommer. Vi tillämpar provanställning i 6 månader med 4 veckors varsel för båda parter. Fast månadslön. Vi erbjuder anställningsvillkor enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan senast 2024-05-22 till stefan@sklaxen.se innehållande personligt brev och CV med meriter och referenser. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten tillsätts from 2024-09-01 eller enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Robert Lindell (vice ordf.)
0733118319 / robertlindell035@gmail.com