Från tisdag 3 november till och med tisdag 24 november har skärpta råd införts i Halland för att minska smittspridningen av coronaviruset:

https://www.1177.se/Halland/sjukdomar–besvar/lungor-och-luftvagar/inflammation-och-infektion-ilungor-och-luftror/om-covid-19–coronavirus/covid-19-coronavirus/

Mot bakgrund av skrivelsen i punkt två kommer vi fortsätta med verksamheten för barn och unga födda 2005 och senare. Följande gäller för Dig i Simskola, Babysim och Minisim:

Alla grupper kommer fortsätta sin verksamhet under perioden.

Ett fåtal grupper kommer vi korrigera undervisningstiden för, dessa grupper kommer meddelas direkt. Hör du inget annat är det din ordinarie tid som gäller.

Halmstad Arena Bad är i övrigt stängt för allmänheten, men har specifikt öppet för undervisning och SK Laxens träningsverksamhet för barn och unga födda 2005 och tidigare. Vi har en begränsning kring hur många vi kommer vara i simhallen samtidigt för att ge bra möjlighet att undvika trängsel och kunna sprida ut oss.

Vi ber dig även fortsatt ta hänsyn till följande:

Max 1 medföljande förälder/barn gäller fortsatt, se som förälder till att hålla avstånd till övriga under tiden som lektionen pågår.

Vistas så kort tid i simhallen som möjligt. Kom strax innan din lektion börjar och var så snabb du kan efter lektionens slut.

Kom ombytt till simhallen, duscha snabbt innan lektionen. Efter lektionen duschar man hemma. Detta för att minska tiden och risken för trängsel i omklädningsrummen.

Vid minsta sjukdomssymptom stannar man hemma, gäller såklart både barn, föräldrar och ledare.

Tillsammans hjälps vi åt att genomföra detta på ett säkert sätt!

Med vänliga hälsningar,
SK Laxen