Nu har du chansen som utbildad steg 1 funktionär att ta ytterligare ett kliv närmare bassängkanten och gå kursen till steg 2 funktionär !!
 
Som steg 2 utbildad funktionär har du möjlighet att, förutom tidtagare och vändningskontrollant, även agera som bandomare och vändningskontrollantledare.
Fördelen för dig är att du får mer ombyte i din roll som funktionär och fördelen för SK Laxen är att vi har fler funktionärer som kan agera på alla olika positioner runt bassängkanten.
 
Utbildningen är lördagen den 14 september mellan klockan 09.00 – 15.00 på Arenan i Halmstad. Därefter genomför du två praktikpass och efter det är du klar distriktsfunktionär.
Skulle du känna dig osäker på din ”nya roll” så kommer ingen att tvinga dig utan du kan fortsätta att agera steg 1 funktionär men du har i varje fall möjligheten att välja !!
 
Så, ta chansen att fördjupa dina kunskaper om simning.
 
Tro på dig själv för vi tror på dig !!!
 
Välkommen med anmälan till jeanette.andersson@advokatacta.se  och har du några frågor så tveka inte att kontakta Magnus 0702-686181/ funktionar@sklaxen.se , Jeanette, 0707197075 eller ”haffa” oss när vi ses.
 
 
Med vänlig hälsning,
Magnus & Jeanette
Funktionärsansvariga
SK Laxen