Nu är tävlingskalender för våren-sommaren 2019 färdig. Sommarens måltävlingar är Sum-Sim i Stockholm samt LH Games i Landskrona. Vi planerar att åka till Landskrona någon dag före på läger med aktiviteter.

I kalendern framgår vilka tävlingar som har övernattning, egen transport eller gemensam transport med buss eller liknade.

På alla *tävlingar med övernattning behövs lägerföräldrar. Kontakta Nelly snarast på Band eller nelly@sklaxen.se om du kan hjälpa till. Ca 4 veckor innan tävlingen kommer Nelly kontakta alla som anmält sitt intresse och meddela hur många föräldrar vi behöver samt kalla till planeringsmöte med utsedda föräldrar.

* = Undantag är Swim Open, SM/JSM och Sum-Sim (50m).

Höstens tävlingar kommer kompletteras inom kort. Träningsläger är också på gång och mer info kommer så fort det är klart.

Tävlingskalender 2019…