Den 18-20 maj är det dags för SK Laxen att arrangera simtävlingen Laxaleken på Simstadion/Brottet. För att klara av ett sådant arrangemang behövs insatser av medlemmar, föräldrar m.fl. Tävlingen är en av klubbens största aktiviteter under året så vi hoppas på en bred uppslutning. Det finns passande aktiviteter för alla.

Välkommen att anmäla din medverkan till någon av våra kontaktpersoner. Det finns något för alla att hjälpa till med vad gäller förberedelser, genomförande och efterarbete ute på Brottet och tillsammans har vi en trevlig simmarhelg. Det behövs insatser som säkerställer att Brottet görs i ordning, startpallar monteras, tält reses, vändningsplattor monteras etc. Under själva tävlingen finns en hel del uppgifter som gäller själva arrangemanget så som att pricka av simmare, bära klädkorgar, hjälpa till i kiosken, ta emot matbiljetter mm. För mer information och kontaktuppgifter läs mer…

Hälsningar
Tävlingskommittén